2016-01-25 16:20:26• hírek • Kocsis Zoltán

Részeg autós csapódott oszlopnak

Egy személy, a gépkocsit vezető férfi megsérült abban a közlekedési balesetben, amely vasárnap késő este történt Kakáktelep településen. A gyorshajtás csak az egyik oka a balesetnek.

A rendőrség tájékoztatása szerint a 41 éves sofőr vasárnap este, kevéssel 22.45 után veszítette el uralmát személygépkocsija fölött, csúszott meg az úttesten és ütközött a közvilágítási rendszer oszlopának.

A balesetben a gépkocsi vezetője kisebb sérüléseket szenvedett. A helyszínelő rendőrök megállapították, a baleset a túlzott sebesség mellett az alkohol számlájára is írható: a söfőr leheletében 0,50 mg/l alkoholt regisztrált a szonda.

A nap folyamán két, jogosítvány nélkül vezető férfit is megbüntetett a rendőrség. A 31 éves Vasile N.-t Batarcson állították meg a zsaruk, neki semmilyen vezetői engedélye nem volt. Ezzel szemben a Szatmárnémetiben, a Szatmárzsadányi (Closca) úton megállított 26 éves Marin S. jogosítványát egy korábbi kihágásért felfüggesztette a hatóság - a férfit mindez nem tartotta vissza a vezetéstől.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: